vrijdag 27 juli 2012

Kettingen van stof

Nieuw in de webshop Bjoetiful.nl zijn de kettingen van stof. Gemaakt met de gedachte dat een kersverse moeder ook graag iets moois draagt maar haar baby uiteraard niet wil bezeren met scherpe schakeltjes of hangers aan een ketting.
En niet te vergeten de grijpgrage knuisjes van zo'n kleintje!

Ik zal niet de eerste en zeker ook niet de laatste zijn die haar kralenketting over de vloer zag rollen toen het babyknuisje niet los wilde laten!

Maar daar zou nu verandering in kunnen komen!

Deze hippe kettingen hebben een aparte, trendy uitstraling en een prettig draagcomfort. Ze zijn zacht, soepel en licht van gewicht. Heb je een keer pech, dan kan hij zelfs in de wasmachine (liefst wel in een waszakje)!

De kettingen zijn handgemaakt, en altijd uniek. Zoals met veel handgemaakte artikelen is het namelijk nagenoeg onmogelijk om twee of meer identieke exemplaren te creeƫren. Je hebt dus altijd een super-origineel sieraad om je hals hangen!

Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, de lengte is over het algemeen rond de 50 cm en je krijgt er altijd een bijpassende gehaakte armband bij, als finishing touch!

En de prijs? Daar hoef je het al helemaal niet voor te laten! Voor slechts 14,95 euro is deze ketting (met armband) voor jou!



http://www.bjoetiful.nl/c-1712232/hippe-kettingen-nieuw/

Hartelijke groet,
Charlinde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten